جلسه با انجمن آموزش مهندسی ایران

ابتدا دبیر انجمن ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان به معرفی اعضای انجمن اپک پرداختند. سپس آقای مهندس میرزاخانیان به سابقه چندین ساله بخش آموزش، دوره‌های آموزشی که تا این لحظه در انجمن اپک برگزار شده و هم چنین تفاهم نامه‌های آموزشی که با سایرین به امضا رسیده است مطالبی را بیان نمودند. در ادامه اعضای کمیته مشاوران صنعتی انجمن آموزش مهندسی ایران ضمن معرفی خود بیان داشتند که بخشی از وظایف انجمن آموزش مهندسی ایران این است که فضایی فراهم سازد تا دانشجویان مختلف رشته های مهندسی و صنعتگران در کنار یکدیگر قرار گیرند. با توجه به شناخت انجمن نسبت به تدریس تئوری مطالب در دانشگاه ها و آشنا نبودن دانشجویان با چالش ها و مشکلات موجود در صنعت، انجمن آموزش مهندسی ایران تلاش خود را در راستای آموزش مهندسین، ورود آنان به بازار کار و بالا بردن سطح کیفی دانش انجام می دهد. در همین راستا تمایل دارد تا ارتباطات خود را با انجمن های دیگر افزایش داده و موضوع آموزش را به صورت جدی تر دنبال نماید. در ادامه آقای مهندس طاهر خرم آبادی در ارتباط با غیرانتفاعی یا انتفاعی بودن انجمن آموزش مهندسی ایران از میهمانان درخواست کردند تا توضیحاتی را ارائه نمایند که در پاسخ آقای مهندس عزیزپور با بیان اینکه انجمن آموزش مهندسی ایران غیرانتفاعی است توضیحاتی را در خصوص آن ارائه نمودند که در ذیل خلاصه ای از فعالیت های این انجمن به اختصار آورده شده است:

  • تحقیقات علمی و فرهنگی: انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی با محققان و متخصصانی که به گونه‌ای با علم آموزش مهندسی سر و کار دارند.
  • همکاری با نهادها: همکاری با نهادهای اجرایی، علمی، آموزشی و پژوهشی در زمینه ارزیابی، بازنگری و اجرای برنامه‌های مربوط به امور آموزش و پژوهش در زمینه علمی
  • تشویق پژوهشگرا: ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز در عرصه‌های آموزش مهندسی به جهت رشد و پیشرفت در علوم فنی مهندسی
  • ارائه خدمات: ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و فنی به جهت ایجاد تعاملی چند جانبه میان فضاهای آکادمیک و فضاهای اجرایی در علوم فنی مهندسی
  • برگزاری گردهمایی: برگزاری گردهمایی‌های علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی به جهت بروزرسانی اطلاعات علمی، پژوهشی و فنی در علوم مهندسی
  • انتشارات: انتشار انواع کتب و نشریات علمی، به جهت ایجاد رفرنس‌های معتبر علمی برای نهاد های اجرایی، پژوهشی، دانشگاهی و …

جمع بندی جلسه:

سپس آقای مهندس میرزاخانیان یک برنامه زمان بندی یک ماه ارائه دادند و بر این اساس قرار شد تا در هفته‌ی آتی درفت تفاهم نامه از جانب انجمن آموزش مهندسی ایران ارائه و به دبیرخانه انجمن اپک ارسال شود. پس از دریافت انجمن یک هفته زمان دارد تا درفت تفاهم نامه را بررسی و در صورت نیاز اصلاحات و موارد لازم را به آن اضافه نماید و در نهایت در جلسه ای مشترک به امضاء طرفین تفاهم نامه برسد.

همچنین براساس صحبت‌های مهندس طاهر خرم آبادی قرار شد تا فرصتی در اختیار انجمن آموزش مهندسی ایران قرار گیرد تا در یکی از سمینارهای پیش رو انجمن خود را به اعضای سمینار در حد یک ساعت معرفی نمایند.

با توجه به پتانسیل موجود در انجمن آموزش مهندسی ایران و دسترسی به مدرس های تخصصی قرار شد تا در چارچوب تفاهم نامه مدرس های تخصصی مورد تایید خود را به انجمن اپک معرفی نمایند. هم چنین جهت برگزاری دوره هایی که نقطه اشتراک هر دو انجمن می باشد برنامه‌ریزی صورت پذیرد تا به صورت مشترک این دوره ها برگزار گردند.

آقای مهندس میرزاخانیان به این نکته نیز اشاره داشتند که می توان در مسائل ترویجی، هر دو انجمن در کنفرانس ها و پنل های مشترک ارتباطات و صدارسانی یکدیگر را تقویت نمایند.

در پایان آقای مهندس کاوندی از انجمن اپک خواستند که در کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران در تاریخ 15 و 16 آبان ماه سال 1402 که در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد شرکت نمایند که قرار شد دعوتنامه آن به انجمن اپک ارسال گردد. «علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس وبسایت www.isee.ir مراجعه نمایند»

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *