گزارش جلسه سومین گردهمایی کمیته جوانان صنعت نفت ایران در شورای جهانی نفت

                                         بسمه تعالی

        تاریخ:21/11/1396

گزارش جلسه سومین گردهمایی کمیته جوانان صنعت نفت ایران در شورای جهانی نفت

سومین گردهمایی کمیته جوانان صنعت نفت ایران به منظور معرفی اهداف، برنامه های آتی، دستاورد ها و تقدیر از اعضای فعال کمیته جوانان و با حضور سخنرانان و مهمانان شرکت ملی نفت ایران، انجمن نفت ایران، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت های خصوصی، اساتید دانشگاه و متخصصان جوان و دانشجویان در سالن سمینار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار گردید.

در این جلسه مدیر روابط عمومی و امور بین الملل هلدینگ خلیج فارس با تاکید بر لزوم داشتن نگاه نو گفت: کاری که هلدینگ خلیج فارس در ۴ سال قبل کرد، بی نظیر بوده است.

رسول دشتی در نشست کمیته جوانان کنگره جهانی نفت که به میزبانی هلدینگ خلیج فارس برگزار شد؛ اظهار کرد: مدیر این هلدینگ با بهره گیری از نسل دوم صنعت و با استفاده از خرد جمعی اعتبار خصوصی سازی را تحکیم بخشند لذا جوانان میتوانند هلدینگ خلیج فارس را خانه خود بدانند.

عضو CPCکنگره جهانی نفت نیز با تعریف شورای جهانی نفت و ۷۰ عضو آن، به رویکرد ماموریت گرای کمیته ملی ایران اشاره کرد و گفت: تعامل با حوزه بین الملل مهمترین بحث ما است. همچنین معرفی و عرضه توانمندی کشورمان در دستور کارمان قرار داشته و دارد.

محمد علی عمادی با اشاره به لزوم شناسایی رقبا و بازیگران، گفت: مذاکره با کشورهای صاحب تکنولوژی، شناسایی نقاط مزیت کشور در حوزه نفت و گاز و توجه ویژه به انتقال فناوری در قراردادها در دستور کار است. وی افزود: مسائلی چون امکان الگوبرداری از سایر کشورها و … را در کمیته بررسی می کنیم.

عمادی گفت: با توجه به اساسنامه جدید امیدواریم به بهترین نحو از انجمن جوانان با نگاه جدید و رویکردهای NGOای بهره ببریم.

سپس منوچهری معاون امور توسعه و مهندسی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این گردهمایی جهت هرگونه همکاری با کمیته جوانان اعلام آمادگی کرد.

رییس هیات مدیره انجمن نفت ایران با اشاره به سرعت تغییرات در حوزه نفت و گاز گفت: باید کسانی بر سر کار آیند که با این سرعت همراه شوند. مهدی میرمعزی اظهار کرد: مدیرسازی در دوره های قبل در صنعت نفت بسیار کم اتفاق افتاده است. گرچه جوان گرایی در دنیا با بحران مواجه بود و حتی شل برای جوانان دوره های خاص گذاشته بود تا مسئولیت چند رده بالاتر را بپذیرند و شکاف را پر کنند. در ایران نیز این شکاف بیشتر است.  وی افزود: شل با برنامه ریزی های دقیقی که کرد توانست ظرف سه سال مهارت هایی را که افراد در ۱۲ سال کسب می کنند، به جوانان بیاموزد. ما هم باید جوانان کمیته جوانان نفت را جدی بگیریم. رییس هیات مدیره انجمن نفت ایران با اشاره به غیردولتی شدن بخش غالب انجمن نفت در یک و نیم سال گذشته گفت: تنها سه نفر از ۹ نفر هیات مدیره،  افراد دولتی هستند و قرار است تعداد دولتی ها در سال ۱۴۰۰ به دو نفر کاهش یابد.  وی در مورد صدور گواهینامه توسط انجمن نیز گفت: انجمن نفت با مشارکت توگا  گواهینامه انطباق را تا ۱۰ روز دیگر صادر می کند و امیدواریم به زودی بتوانیم گواهینامه های ایزو را بگیریم و انتظار است تا چهار ماه دیگر این گواهی صادر شود. کارهای پژوهشی و تحقیقاتی و کمک به برگزاری نمایشگاه ها جزو اهداف این کار و ارتقای سطح است. امیدوارم انجمن نفت بتواند از کمیته جوانان نفت نه تنها در برگزاری کنگره جهانی بلکه در سایر موارد نیز بهره ببرد. مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در جلسه کمیته نفت و گاز ، گفت: نفت هیچ گاه پتروشیمی را از آن خود ندیده و ما پسر ناتنی نفت بودیم.

عادل نژاد سلیم در سومین گردهمایی سالانه انجمن جوانان صنعت نفت، اظهار کرد: چه بخواهیم چه نخواهیم تکمیل زنجیره با پتروشیمی است، گفت: جوانان باید وارد میدان شوند. من ۴۰ سال خدمت کردم  و از اپراتوری هم شروع کردم. جوان انگیزه خاصی دارد اما باید دانشگاهیان وارد صنعت شوند تا کار را بیاموزد.

وی افزود: پتروشیمی بندر امام را در دوران جنگ و پس از ژاپنی ها، با مدیریت جوان آقای میرمعزی بازسازی کردیم. مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با تاکید بر سیر تغییر گفت: ما مجبوریم به جوانان میدان دهیم اما متاسفانه ما زیاد حرف میزنیم. ما جانشین پروری را در بندرامام شروع کردیم و تا سه رده این کار را انجام میدادیم. سن مدیریتی را باید کم کم کاهش دهیم.  البته نوع نگاه باید جوان باشد نه سن شناسنامه ای چنانچه برخی جوانان بسیار تفکر و نوع نگاه کهنه ای دارند.  توصیه میکنم جوانان پارادایم ذهنی و نوع نگاهشان متمایز باشد.

نژاد سلیم با اشاره به اول شدن برخی مقالات ایرانی در کنگره ها و همایش ها گفت: با این حال چه به دست آوردیم؟ با این همه مقاله اول شده چه دستاوردی داشتیم. وی با اشاره به این که ما که تجربه بیشتری داریم باید رگولاتور برای جوانان باشیم، گفت: جوانان دیدگاه خود را قوی کنند تا ارتباط صنعت و دانشگاه نیز حفظ و تقویت شود.  در دانشگاه ها همواره دفتر صنعت بسته است و صنایع نیز دانشگاه ها را تحویل نمی گیرند. هنوز خیلی از مدیران استراتژی را قبول ندارند و حل مشکل به صورت علمی را بلد نیستند. نژاد سلیم همچنین پیشنهاد داد جلسات کمیته ملی نفت و گاز به جای سالانه، هر شش ماه یک بار برگزار شود و گفت: ما حاضریم میزبان جلسات کمیته باشیم. در پایان مراسم از اعضاء و دست اندرکاران کمیته جوانان تقدیر شد.

                                                                                                        روابط عمومی اپک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *